Σχετικά με εμάς

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Στο κατάστημα Οικοδομικά Υλικά Πετρίδης στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, έχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της οικοδομής και των υλικών δόμησης. Παρέχουμε εκτενή γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε είδους οικοδομική εργασία. Η δέσμευσή μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με γρήγορη και απροβλημάτιστη εκτέλεση των παραγγελιών τους.

Με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας, έχουμε καθιερωθεί ως αξιόπιστοι προμηθευτές οικοδομικών υλικών στην περιοχή της Καβάλας. Διατηρούμε εταιρικές σχέσεις με κορυφαίους στον χώρο της οικοδομής και των υλικών δόμησης, ενημερώνοντας συνεχώς τις γνώσεις μας για τα πιο αξιόπιστα προϊόντα δόμησης. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε πρωτοπόροι, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές.

Οικοδομικα υλικα καβάλα
Εργαλεια

Ποιότητα και Ποικιλία

 Καθημερινά, προσφέρουμε εκατοντάδες προϊόντα οικοδομικών υλικών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των πελατών μας, από βασικά δομικά υλικά μέχρι καινοτόμες λύσεις για εξειδικευμένα έργα. Επεκτείνουμε συνεχώς το φάσμα των προϊόντων μας, προσαρμόζοντας την επιλογή μας στις εξελίξεις του χώρου της οικοδομής.

Με προσήλωση στην τεχνολογική πρόοδο και την καινοτομία, είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο προηγμένα και αποτελεσματικά υλικά. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς με εκτεταμένη γνώση του κλάδου, έτοιμους να συμβουλεύσουν και να υποστηρίξουν τους πελάτες μας σε κάθε στάδιο του έργου τους.

Είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη υψηλών προτύπων στην εξυπηρέτηση πελατών μας και στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Η συνεχής μας δέσμευση είναι να εξελισσόμαστε και να παραμένουμε πρωτοπόροι σε έναν δυναμικό κλάδο, επιδιώκοντας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας

Οι πελάτες μας ξεχώρισαν γιατι:

0
Χρόνια

Έχουμε 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των δομικών υλικών πάσης φύσεως.

0 +
Προϊόντα

Διαθέτουμε ευρεία γκάμα υλικών για τον επαγγελματία αλλά και για τον ιδιώτη 

0 %
Ικανοποίηση Πελατών

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για ζήτηση προσφοράς

2510 316 367